Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Έμειναν ορφανά τα δύο παιδιά του

Άνεργος οικοδόμος ήταν ο 53χρονος διαδηλωτής ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νωρίτερα. 

Ο άτυχος άνδρας είχε δύο παιδιά και εδώ και 20 χρόνια αγωνιζόταν με το ΠΑΜΕ.

Σήμερα, το πρωί κατέβηκε στην προγραμματισμένη πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 14:30 το μεσημέρι ο 53χρονος βρισκόταν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ όπου άρχισε και η σύγκρουση με τους κουκουλοφόρους.

Δύο-τρεις οικοδόμοι που βρίσκονταν στο σημείο τον μετέφεραν στην Αίγλη Ζαππείου καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο άτυχος 53χρονος κατέληξε. 
Σε έξαλλη κατάσταση ήταν η σύζυγος και η αδερφή του διαδηλωτή που έχασε σήμερα τη ζωή του στον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των καρδιολόγων που τον είδαν, παρότι δεν ήταν ο ίδιος στην ομάδα που προσπάθησε την ανάνηψη.

«Θέλανε αίμα και το πήραν» φώναζαν οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τον Ηλία Σιώρα, ο οποίος είπε στο κεντρικό δελτίο του Mega ότι προχώρησαν σε καταγγελίες για την κυβέρνηση και τη στάση της στη σημερινή πορεία.


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ